Få den virkelige sandhed om hundemad

Ifølge mange hundeentusiaster er hundemad lidt ligesom en mobil madservice til hunde. Forestil dig, at du bare kunne bestille din hund et vilkårligt antal populære generiske hundemad mærker, der er til salg på købmand. Det er ikke, at de ikke er de bedste fødevarer. Det er bare, at de normalt er stærkt forarbejdede og fulde af konserveringsmidler og kunstige ingredienser.

Men hvis du gik til købmand og brugte $ 50 på hundemad, ville du sandsynligvis ikke se nogen af de sundere produkter der, som kylling for eksempel. Chancerne er, det mærke, der havde den billigste pris hundemad er også det værste for din hund, som kylling kan findes i hundemad du kan købe.

Hvorfor er det relevant, du siger? Nå sandheden er, at hvis du skulle se på de ingredienser, der bruges til at gøre den populære hund fødevarer, som du køber, ville du blive forfærdet. Det ser ud til, at maden kan være årsagen til, at din hund har en række forfærdelige sygdomme, som nyresygdom og endda kræft. Faktisk, hvis man ser på etiketten på maden, vil du hurtigt se, at de ingredienser, der er anført, er produkter, der anses for at være kræftfremkaldende for en hund og mennesker ens.

Hvordan er det relevant, du spørger? Årsagen er, at nogle producenter bruger kemikalier og konserveringsmidler, der er kendt for at forårsage kræft hos mennesker. Nu kan kæledyrsejeren ikke længere antage, at maden er et sikkert valg for deres kærlige følgesvend, men de kan i stedet antage, at maden er acceptabel, fordi den ikke forårsager kræft. Dette er en stor lettelse for mange hundeejere. De ved, at deres hunde har en højere risiko for kræft, men de havde ingen idé om, at de mærker, de købte, forårsagede så meget skade. Nu ved de det.

Så hvordan vælger du den gode mad fra den dårlige mad? Nå, vi vil fortælle dig den bedste måde at gøre det på er ved først at give dig en kort forklaring på de mærker, du skal undgå og hvorfor. Så vil vi give dig en liste over de bedst bedømte hundemad, der er sikre og sunde. Efter at have læst denne artikel, vil du være i stand til at træffe en mere informeret beslutning.

Gruppe A:

fødevarer, der er i den anerkendte gruppe af fødevarer, der er sunde og sikre

Gruppe B:

—- fødevarer, der ikke er i den anerkendte gruppe af fødevarer, der er sunde og sikre

—- fødevarer i den anerkendte gruppe af fødevarer, der ikke er sunde og sikre

Gruppe C:

—- fødevarer, der ikke er i den anerkendte gruppe af fødevarer, der er sunde og sikre

indulments og junkfood

Fødevarer er, hvad fyldes op din hund. De har brug for to slags mad, en at spise og den anden for at give dem ernæring. Alle hunde får den rette mængde vitaminer og mineraler, som de har brug for for at fungere korrekt. Nøglen er at vide, hvad du skal fodre din hund. Brug listen ovenfor toiater en god mad fra en dårlig mad. Du skal også vide om grupperne. Med mad, du er nødt til at kende de fødevarer, der kan forårsage kræft og de fødevarer, der kan hjælpe dig med at forebygge kræft.

Fødevarer, der forårsager kræft

Beta-Carotine kræftfremkaldende stoffer. Dette er et kræftfremkaldende kemikalie, der kan findes i chokolade, kaffe, tobak og andre fødevarer. Det har været brugt i hundreder af år i forskellige former, men folk er mest opmærksomme på det fra et kæledyrsejersynspunkt. Beta-Carotine har været forbundet med kræft hos både mennesker og dyr. Dette kan findes i spyt, urin, væv og endda blod. Fødevarer med dette kemikalie kan findes i kød, chokolade, bagværk og konserveringsmidler, der findes i fødevarer.

Fødevarer, lav skjoldbruskkirtel eller skjoldbruskkirtlen. Din hund eller kats skjoldbruskkirtel er ansvarlig for korrekt produktion af hormoner. Hvis skjoldbruskkirtlen ikke fungerer korrekt, vil dit kæledyr have mindre skjoldbruskkirtelhormon produktion. Symptomerne vil variere fra en dårlig frakke til overdreven afgivelse eller hyperaktivitet.

Fødevarer, der indeholder Ethoxyquin. Dette konserveringsmiddel findes også i så meget frugt og grøntsager, at det er tilladt i tusinder af fødevarer uden en eneste advarsel. Ethoxyquin er så giftigt, at det faktisk er en gift. Det blev forbudt fra human brug i 70’erne, men er stadig tilladt i animalske produkter i mange lande. Dette kemikalie har været forbundet med kræft hos både hunde og mennesker. I nogle tilfælde har hunde udviklet nyreproblemer, kronisk diarré, opkastning og spist gummi og plast.

Der er mange andre ingredienser at passe på, når de køber en hundemad, men disse er de vigtigste. Der er mange andre kemikalier og konserveringsmidler, der kan forårsage skade på din hund. Det er bare en god ide at undersøge din hunds mad. Du sparer penge, og din hund får et sundere og længere liv.

Skriv kommentar