Er du ofte fed? Disse er fem kraftfulde måder at kickstarte dit stofskifte

Folk klager over, at deres kroppe sidder fast. Folk klager over, at deres kroppe sidder fast, og de kan ikke tabe sig eller fedt.

Det er let at forstå og vide hvordan. Desværre finder mange mennesker med metaboliske lidelser motion og kost de sværeste ting at gøre.

Der er dog stadig måder at slippe af med fedt hurtigt. Her er fem kraftfulde måder at kickstarte dit stofskifte.

1. Motion

Motion har mange fordele, ikke kun for vægttab og vægtkontrol, men også for den generelle sundhed, velvære og stresshåndtering. Hvis du lever et stillesiddende liv, vil dit stofskifte sandsynligvis bremse. Inaktive mennesker kan have sværere ved at arbejde på et kontor. Min egen har oplevet et dramatisk fald i aktiviteten. Pumpe jern gør mig mere energisk og fokuseret, og det øger også min evne til at koncentrere sig om eatingakra musik. Disse enkle tricks har hjulpet mig med at holde fokus gennem en hektisk dag. Et stærkere stofskifte vil drive dit hjem, hvilket er, hvad vi ønsker.

2. Gode valg af fødevarer er afgørende

Shopping for mad er ikke det bedste. Sådan kan du opbygge et forhold til mad og gøre det til noget, du nyder. Du bør besøge en landmands marked, gourmet købmand, eller begge dele. Her kan du se de forskellige typer mad og deres individuelle ingredienser. Det vil være lettere at fortsætte på sund kost sti, hvis du finder mad, du nyder, og som er sunde for din krop.

3. Fokuser din energi på modstandstræning

Denne type træning kan hjælpe dig med at opbygge muskler, stramme huden og holde dig stærk. Det hjælper dig også med at kickstarte dit stofskifte.

Denne træning er baseret på princippet om, at du skal øge din intensitet, varighed eller en kombination af begge dele. Dette skyldes, at du vil have mest muskel muligt (husk at holde magert muskelvæv).

4. Gør supersæt af styrketræning

Træning med vægte 2-3x om ugen kan dramatisk øge dit stofskifte. Det indebærer at tilføje muskler, hvilket vil øge din stofskifte. Der er mange fordele ved træning med vægte, men vi taler ikke om metabolisk. Det er også meget sjovere!

Min hjemmeside indeholder oplysninger om uddannelse supersæt, og hvordan de kan hjælpe kickstarte dit stofskifte. Du vil blive overrasket over, hvor nemt det er at øge dit stofskifte med smart træning.

5. 5.

Sove er ikke kun en fantastisk måde at komme sig efter lange dage, men det er også en fantastisk måde at regulere hormonniveauer. Du kan ikke få nok søvn, hvilket kan betyde, at din krop ikke producerer så mange hormoner, der regulerer muskelopbygning og fedtforbrænding.

Hvad betyder alt dette nødt til at gøre fedt tab? Jo mere søvn du får, og jo mere stress din krop er under, jo hurtigere dit stofskifte vil gå.

Du behøver ikke at tabe alt fedtet, før din krop kan forvandle sig til den krop, du ønsker. Kroppen bevarer fedt, selvom du kun spiser en lille mængde. Når du spiser mere, øges dine fedtforbrændingshormoner. Dette øger dit stofskifte. Det er her magien sker. Forskning viser, at vores kroppe reparere den skade, de har lidt i løbet af dagen ved at gå i seng. Disse hormoner stiger, når vi vågner op. Dette sender et budskab om, at “alt er godt” og fortæller kroppen til at begynde at forbrænde fedt igen.

Skriv kommentar