Gennemstå de kedelige opgaver i studiet

Optagelse: Dårlige gennemgange kan forårsage problemer, ikke kun under optagelsen, men også når blanding og mastering er afsluttet. Sporing er sjovere, fordi du kan se eventuelle tekniske problemer eller fejl, der måtte have været til stede på blandingen i dagevis eller endda uger. Fore at gøre et par informative sessioner. Dette er ikke det første, du hører, men hvordan vil du lytte til sporene, når de er blevet sendt til en manager og / eller et pladeselskab? Det er meget givende at tilbringe tid i studiet og at kunne høre arbejde, der er godt klaret, er en spændende følelse. Du kan få inspiration fra andre handlinger, der har passeret gennem din by. Hvem er de? Hvad er deres bedste praksis, som du kan kopiere? Du kan finde ud af navnene på lokale handlinger, der har gjort det stort, såsom. Billy Joe Shaver. Tag et kig på, hvordan de gjorde det, og sørg for at registrere detaljerne til fremtidig reference.

Vedligeholdelse: Selvom du måske ikke tror, det ville være for svært at tune og tune dit udstyr fra tid til anden, så tro om igen. Hvis du bryder en højttaler, skal du udskifte den, før du kan starte forfra. Sub bas frekvenser vil sætte pris på denne lille tweak. Tuning en højttaler er mere involveret, end de fleste mennesker er klar over. Min vane er at fastsætte mit system og derefter gå til klubben. Jeg vil sidde udenfor og vælge en sang, der passer til min musikalske smag og derefter sætte dem på hold. Så jeg Nokia min vej gennem hver sang fane. Når jeg kommer tilbage til dem, har jeg normalt en stor overraskelse, der venter på mig; ubegrænset By-earsn’t-play-højre. Spil højt og få den bedste sætliste. Men gør din del. Musik er en passion for publikum, og de vil lytte til det uendeligt.

Vokal: Hvis nogen siger, at du lyder godt, kan det være et tegn på, at du ikke gør det. Har du ikke brug for en sanger? Derefter kan du bruge din guitarist, trommeslager, bassist eller saxospiller. Disse mennesker vil være der for at støtte dig hele vejen. Udfør og sing godt.

Lammelse af begynderen: Hvis du har lyst til at du kæmper for at lære, kan du prøve at presse i et par lektioner om ugen. Sørg for at fortælle din lærer, at du vil fortsætte med at lære, og at du vil være tilbage til begyndelsen, hvis det er nødvendigt.

Montering af et studie: Når du har valgt et øvelsesområde, som du er fortrolig med, skal du rydde eventuelle forhindringer eller planter. Du skal også bestille alt udstyr, du måtte have brug for, og du skal sex guitarerne, så de er tilgængelige, når du har brug for dem. Hvis du ikke er i stand til at spille i dit soveværelse eller er nødt til at bruge et studie til praksis, bør du respektere denne plads og prøve forskellige lyde og miljøer.

En elektrisk eller en akustisk guitarist: Det passer ikke kun perfekt ind på dit værelse, men giver dig også mulighed for at medbringe andre guitarer. Du behøver ikke at bekymre dig om, at det er for tungt, og du kan bare droppe det.

Du bør ikke brænde fingrene på strengene. Hver tone skal spilles 2 til 3 gange, med lige pres.

En akustisk pakke indeholder en guitarstander, tuner og ekstra strenge, hvis du har pengene. Dette kan vise sig at være mere overkommelig, end du troede.

Du kan stadig jazz det op: Få en båndoptager og spille din sang. Så få et renere bånd. Du vil forbedre dit spil ved at fokusere på et afsnit af din sang og gennemgå det, indtil det lyder perfekt. De fleste går for hurtigt frem. Du kan finde en bred vifte af hastighed slikker i republikken musikbutik.

Hvis du kun er jazzmusiker og aldrig har prøvet andre stilarter af musik før, skal du være bekendt med enhver jazzstil. Lyt til mange stilarter og øv dine improvisationer.

Skriv kommentar