Renter på realkreditlån

Der er fire typer af realkreditlån renter. Der er fire typer af renter på realkredit til rådighed: fast realkreditlån, variabel og justerbar realkreditlån. Lånetypen, det maksimale beløb, der skal finansieres, og realkreditlånets løbetid er alle faktorer, der bestemmer renten. Efter fastsættelsen af disse faktorer, vil den realkreditrente, du vælger sandsynligvis afspejle disse renter.

1.Fixed interest: Dit realkreditlån rente bestemmes ved at kombinere den nuværende markedet prime og justering satser, plus marginen mellem rente på prime og realkreditlån sats.

2.Variable satser: Med variabel rente Mortgage, kan du vælge mellem flere renter på dit realkreditlån. Priserne kan ændre sig når som helst. Renter på realkredit også falde, hvis den primære rente falder. Disse ændringer kan være uforudsigelige, så det er vigtigt at kontrollere.

3.Adjustable rente: Renten for dit realkreditlån kan falde (udbytte), eller stige (enten man vil påvirke dit realkreditlån betaling rækkevidde i høj grad afhængigt af renteændringen). Du vil opleve en svingende hyppighed af denne ændring, så det er nyttigt at bestemme rækkevidden og mulige virkninger af det på dit realkreditlån betaling. Variabel rente vil have en indvirkning på din månedlige realkreditlån betaling beløb.

4. Blandet rente: Blandet rente realkreditlån kombinere en fast og variabel rente. Disse to faktorer er ikke den eneste faktor, der bestemmer renten. I stedet er de blandede. En del, hvis ikke alle dine månedlige afdrag på realkreditlån, er baseret på den faste rente. Resten er udelukkende baseret på de variable rentesatser.

5. Forhåndsgodkendt Mortgage Program: Et brev sendes af dit realkreditlån finansielle institution angiver, hvor meget de kan låne dig samt den rente, de vil opkræve. Dette låneprogram kan kun anvendes af dig. Din FICO-kreditscore vil blive brugt. Din kreditværdighed vil også blive bekræftet af afkastet på den månedlige betaling eller Tearance.

6. fastforrentet konventionelt lån: Visdomsrenten for en fast rente periode er fastforrentede realkreditlån. Dit realkreditlån vil blive fastsat efter din månedlige betalinger.

7. Konventionelle variabelt forrentede lån: Renten kan ændre sig i henhold til markedsvilkårene.

8. 8. Lavere satser vil resultere i en kortere betalingsperiode, mens højere satser vil føre til længere betalinger. Der er forskellige vilkår for de justerbare satser, så sørg for at læse dem alle.

9. Intro-satsen: Du får en lavere sats i en indledende periode. Der er forskellige vilkår, der tilbydes af forskellige banker og realkreditselskaber. For at holde den lave sats, behøver du ikke at ansøge om hvert lån. Det stiger før lukningen.

10. Forudbetaling straf: Hvis dit hus er solgt, før det er betalt ud, vil du blive opkrævet en straf normalt mellem 2% til 5%.

11. Fuld dokumentation: Alle dokumenter vedrørende din kredithistorik er tilgængelige inden for en bestemt tidsramme.

12. Ingen forudbetalingsstraf

Du kan ikke tvinges til at optage et lån. Du kan beslutte, om du vil have et lån under salgsprocessen eller ej. Det er vigtigt at vide præcis, hvad du agter at gøre. Du kan ikke købe lykke med penge. Du kan gøre din økonomiske byrde lettere ved at træffe de rigtige valg.

Skriv kommentar