Sådan rengøres og vedligeholdes apparater i rustfrit stål

Rustfrit stål apparater er et køkken hæfteklammer, men fingeraftryk og pletter kan få dem til at se kedelige ud. Men med et par enkle tricks er mousserende overflader en reel mulighed.

En af de bedste måder at holde dine rustfrit stål apparater ser ud som nye er at tørre dem ned på daglig basis. En anden måde er at forpligte sig til en ugentlig dyb rengøring med en oliebaseret rengøringsmiddel og polering.

1. Brug opvaskemiddel og vand

Rustfrit stål er et populært valg til moderne køkkener på grund af dets slanke og skinnende udseende. Imidlertid, som ethvert avanceret materiale, rustfrit stål er tilbøjelig til pletter og snavs, der kan være vanskelige at fjerne.

En måde at holde dine apparater i rustfrit stål ser bedst ud er at rengøre dem regelmæssigt. Ved hjælp af enkle løsninger og en ikke-slibende klud kan du slippe af med snavs, olie og pletter, der bygger op på rustfrit stål.

For at rengøre dit apparat, fugt en mikrofiberklud med opvaskemiddel og tør den ned i retning af metalets korn. Dette vil medvirke til at reducere udtværing og beskytte rustfrit stål mod ridser.

2. Brug bagepulver

Bicarbonat af sodavand er et ikke-slibende og sikkert pulver, der forsigtigt kan rengøre overflader i rustfrit stål. For at bruge, bland to til tre dele bagepulver med en del vand.

Påfør et tyndt lag af pastaen på overfladen, arbejd med kornet for at undgå striber. Det kan være nødvendigt at gentage processen flere gange, hvis pletterne er meget stædige.

Du kan også bruge bagepulver og eddike til at fjerne rustpletter på pander og apparater i rustfrit stål. Du skal blot lave en pasta af ingredienserne og derefter sprede den på rustpletterne. Lad det stå i 30 minutter eller deromkring, skyll derefter af med varmt vand.

3. Brug eddike

Hvis du leder efter en sikker og effektiv måde at rengøre dine apparater i rustfrit stål på, eddike er den bedste mulighed. Denne naturlige rengøringsmiddel er let at rengøring privat finde, billig og virker vidundere på rustfrit stål.

Eddike kan fjerne fingeraftryk, olieagtige håndaftryk og fedtede pletter på dit rustfrit stål uden at beskadige overfladen. Det fungerer også som et desinfektionsmiddel for at holde dine overflader i rustfrit stål fri for bakterier og bakterier.

At komme i gang, spray dine apparater i rustfrit stål med destilleret hvid eddike. Tør dem forsigtigt efter kornet af rustfrit stål (ikke i cirkler). Når du har fjernet alle fingeraftryk og pletter, dæmp en anden mikrofiberklud med vand og et par dråber opvaskemiddel.

4. Brug Club Soda

Den rustfrie stålfinish på apparater er utrolig holdbar, men den er ikke immun mod pletter. Fingeraftryk, fedtede fingre og vanddråber er alle almindelige syndere, der efterlader deres mærker på overflader i rustfrit stål.

Heldigvis, der er nogle ikke-giftige, naturlige rengøringsprodukter, der kan hjælpe dig med at fjerne og vedligeholde den skinnende finish på dine apparater i rustfrit stål. En sådan mulighed er club soda.

Fyld blot en sprayflaske med club soda og brug sprayen til at tørre dine apparater i rustfrit stål ned i retning af deres korn. Denne metode fjerner pletter og anden lysopbygning hurtigt, og det vil også genoprette metalets glans.

5. Brug citronsaft

Der er mange måder at rengøre og vedligeholde dine apparater i rustfrit stål på, men nogle gange kan hårde kemiske rengøringsmidler beskadige overfladerne. Af denne grund er det vigtigt at holde dine apparater rene ved hjælp af naturlige produkter, der er sikre for dig og miljøet.

En af de bedste naturlige rengøringsmidler til rengøring og vedligeholdelse af dine apparater i rustfrit stål er citronsaft. Det er surt nok til at fjerne pletter, men det beskadiger ikke apparatets overflade.

For at lave en god rengøringsløsning skal du blot blande citronsaft med bagepulver for at danne en løbende pasta. Gnid det over de snavsede områder på dine apparater, og tør den af med en blød klud. Denne opskrift vil lade dine apparater se og lugte friske og rene.