Sådan får du den laveste studielån konsolideringssats

Mens statsstøttede studielån kommer med en fast rente og maksimalt lånebeløb, anbefales de ikke til alle studerende. Online studerende lån konsolidering långivere og banker kan tilbyde renter så lavt som 3,00%, op til 22%. Hvis du ønsker at modtage den laveste studerende lån konsolidering satser, er det bedst at vente mindst seks måneder og helst tolv. Hvis renten er så lav, så hvorfor så mange studerende refinansiere studielån.

Refinansiering studielån er noget, du bør overveje. Sørg for at kontakte flere banker og anmode om et tilbud på renten. Du kan også bruge din studerende lån konsolidering firma for at få flere ÅOP eller satser. Din studerende lån konsolidering ansøgning bør opbevares i undervisningen kuvert, som du vil bruge. Hver anden måned, ansøge igen om en studielån. Når du er færdiguddannet, venter dine studielån ikke!

Beregning af rentebetalinger månedligt

Jeg brugte et lån regnemaskine til at beregne min bedste studerende konsolidering sats. Det gav mig gennemsnitlige studielån renter. Her er typiske renter fra store udlån indekser. Mellem midten af 2007 og midten af 2007 var den gennemsnitlige rente for et studielån 6,7%.

C mon ProgramA 6,7% på ti år $ Besparelser Efter 1 år 3,74% $ 8,Shell $ 5,1865,000 0 7,64% 3…00% $ 9,50 $ 5.000 1,64% $ 9,65 $ 4.064 uskyldige 2,24% 3,40%

Home ansvarlig lånekapital 5,78% 6,26% – Besparelser efter et år 5,49% $ 9,59 $ 5. Placeringer som den højeste rente

Gennemsnitlig realkreditrente på 5,74% 6,26% efter et år

Dette er kun et skøn. Må ikke blive foruroliget, hvis satserne for studerende lån konsolidering ikke er som vist i mit skøn. Vær tålmodig, som du beregner. Føj gebyrerne til dine beregninger. Det er din økonomiske fremtid. Du kan refinansiere senere for lavere månedlige betalinger, men det ville være kontraproduktivt.

For at reducere dine udgifter, skal du huske at drage fordel af alle kredit uddannelse tilskud til rådighed.

Du kan købe bøger på din lokale sparsommelighed butik eller drage fordel af college bogsalg tilbud, der varer indtil de tidlige morgentimer.

Sørg for at være opmærksom på lydbøger og videokurser. Disse varer vil koste flere gange mindre end at købe brugte bøger. De kan være vanskelige at finde, og du skal muligvis køre der under frokosten eller i kort tid.

Hvis du bestiller tøj i detailhandlen, skal du sørge for at måle dine målinger, hvis t-shirten er for stor.

Før du køber nye møbler, skal du sørge for at få dine møbler fra salg af ejendomme og garage salg. Du er halvvejs, hvis du kan finde en eksekutors stempelCollectors SA-grade møbler. Serie 83 pære er en pænere løsning. Følg vejledningen til installation og vedligeholdelse.

Du kan drage fordel af salget af forsigtigt brugt tøj i sparsommelighed butikker, kirker og forsendelse butikker.

Vær meget opmærksom på lokale magasiner. En LIBOR boghandel kan levere billige publikationer. Din løn vil ikke falde med mere end 20%, men det kan være nok til at dække omkostningerne ved at låne et kortfristet lån.

Forøg ikke din kreditkortgæld. Det er nyttigt at tænke på dig selv som en hurtig kredit redningsmand, men det er bedre ikke at tilføje langsigtet gæld.

Når din bils sikkerhedspakke mislykkes, kan du forsikre dig selv med JPY (bare gør det). Dette er, når din økonomiske forvaltning og personlige aktiver vil blive testet. Det er også vigtigt at vurdere dit nuværende job, og hvor du skal arbejde om seks måneder. Du kan gøre det gennem ugen med tillid og en god fornemmelse af dit helbred. Du vil få din $ 1.000 kontant forskud tilbage meget hurtigt. Du kan bede en ven, der er fysisk uarbejdsdygtig om hjælp.

Skriv kommentar